Två fotografer och en filmare

Jag älskar foto och film. Därför är val av fotograf för mig lika viktigt som vilken klänning jag gifter mig i. Så när det blev oktober och jag och Johan fortfarande inte bokat någon (till 6 juli 2019) började jag bli lite stressad. Jag vill att fotografen ska fånga ögonblick, inte ta foton där man poserar (ja eller kanske någon sådan). Jag vill att de ska fånga glädjen och de små stunderna som sker mellan oss och bröllopsgästerna, men samtidigt fota lite annorlunda och hitta artistiska vinklar.

Under en söndagsplanering började vi skicka ut förfrågningar och fick snabbt svar från två stycken. Vi föll båda för “OliviaFelicia (som i dagarna publicerade filmen hon gjort till Petra Tungårdens bröllop). Både jag och Johan är så glada över att vi bokat dem. Det kommer alltså vara två filmare och en fotograf under hela bröllopsdagen – MAGI.

 

Just nu ska vi fylla i ett stort formulär som vi kommer att gå igenom med dem – detta för att dem ska lära känna oss bättre och kunna möta det vi efterfrågar. ”Har ni ett pinterest-konto?” undrade dem – eh om jag har ett konto? JA! Vilken mapp vill du börja gå igenom..?

img_0749

Jag kommer verkligen återkomma med mer kring detta ämne, för som jag sagt så är det en hög prio. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *