Save-the-date video

Glad första advent! Tycker ni att det är mysigt med all julbelysning som kommer upp på gatorna och i hemmen? Jag älskar det!

Jag älskar också att alla bröllop är personliga. Varenda val ett par gör visar vilka dem är som personer. Därför var det extra roligt när jag och Johan skickade ut vår save-the-date i form av en video (via sms)!

Alla våra nära och kära är vana med att jag lägger upp filmer på youtube (besök mig häroch att Johan (är väldigt social och utåtriktad men att han) framför kameran inte är så bekväm.. 😉 Därför kändes lite roligt att spinna vidare på detta och göra en sådan save-the-date video som visar på vår relation, energi och kärlek.

Utöver att vi fick till en rolig och informativ video med mycket skratt så är det ju också praktiskt och ekonomiskt att skicka ut något i rörligt format. “En bild säger mer än tusen ord”, men en film fångar så mycket mer. 🙂

Är ni intresserade av en sneak peak från videon? Kommentera gärna!

screenshot-2018-12-02-at-11-55-35

2 thoughts on “Save-the-date video

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *