Tusen nålar i ansiktet – om man vill vara fin..

Hej! Hur är allt med er? Vore så roligt att få veta vilka ni är som läser och om ni själva planerar ett bröllop, har gift er eller bara älskar allt som har med bröllop att göra? Kommentera gärna! 🙂

Jag vill känna mig vacker och bekväm på bröllopsdagen, “bekväm i mitt eget skinn”. Därför känner jag att jag i god tid vill ta hand om min hud och se vad den mår bra av. Av den anledningen har jag börjat boka upp ansiktsbehandlingar och i veckan var jag på min tredje ansiktsbehandling sedan augusti – lyx!

Jag har hittat en GRYM hudterapeut på Lyko Birgerjarlsgatan, hon är trevlig och lugn på samma gång, kompetent OCH inte en som kränger massa produkter. Och när hon väl rekommenderar produkter så har hon ett stort utbud att välja på, vilket känns mer trovärdigt iom att det blir någonting bra just för min hud.

Igår gjorde jag en “dermapen-behandling”, det innebär att man drar en penna med små små nålar över ansiktet och skapar micro-kanaler in i huden. Detta gör att man “skadar” huden och att den börjar producera kollagen och reparerar – och att man lättare får in serum i huden. Resultatet blir att man får mindre porer och linjer etc (läs mer här).
Jag är så glad att jag har hittat någon som jag litar på och som jag kan gå till fram till den stora dagen.

Hur tänker ni kring hudvård? Är det viktigt för er? Har ni gjort någon behandling ni vill rekommendera eller har ni någon pang-produkt alla borde veta om?

Glad lördag!

2 thoughts on “Tusen nålar i ansiktet – om man vill vara fin..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *