Frisör, brudklänning och filminspelning

Pweh! Denna vecka har jag hunnit med MASSOR, om du inte följer mig och mina stories på instagram (johannasatermo) kommer här en recap:

Tisdag:
Då höll jag i en stor presentation på jobbet, som lanseras vecka 6. Nervös – ja.
Besökte också min underbara frisör Sandra (C/O Hagagatan), som också tackat JA till att hjälpa till på bröllopsdagen. Yes!

Onsdag:
Gick till min första provning av brudklänning, något jag bokat och väntat på länge. Lång historia kort – jag blev otroligt dåligt bemött (!) och fick betala flera hundra för att bli förnedrad när jag fick trycka mig i för små klänningar. ”Vi kan inte ha alla klänningar i alla storlekar…”. Nej, men om ni har 100st klänningar här kan väl fler än FYRA finnas i storlek M…

Lördag:
Jag och min älskade mamma var på Milagros utförsäljning. Men, jag kände mig inte bekväm med att stå och testa klänningar inför alla som var där (efter förnedringen på onsdagen), så vi gick ut på stan istället.
57018706895__bf5ee02b-e3bc-4539-a4da-8235a0b5dec7

Efter en trevlig lunch på Bianchi (tips!) gick jag, mamma och Johan till Valerie i Mood-gallerian. Med fantastisk service och härlig stämning stod jag helt plötsligt där – i klänningen. Mamma, Johan och personalen tyckte den var magisk och jag lika så. Jag köpte den och sedan gick vi och drack skumpa på Hotell Nobis (se bilden för inlägget).
Dagen efter jag köpt den är jag dock lite lite skeptisk.. Jag älskar den och jag känner mig jättefin i den, MEN den är något helt annat än det jag tänkt mig. Jag tror bara att jag behöver ”landa”, precis som med val av plats. (Jag ska gå och testa fler klänningar på torsdag, så får jag känna efter då!).

Söndag (idag):
Idag mötte jag och Johan upp nästan hela brudföljet för filminspelning i Vasaparken. Det vi filmat ska jag sedan klippa ihop till vår inbjudan! Alla kämpade på i kylan och vi gick in för att värma oss på ett café. Vi får se om jag kan göra något utav materialet, men vi hade planerat väl innan och jag tror det kommer bli grymt.

Puss & kram!

2 thoughts on “Frisör, brudklänning och filminspelning

 1. Så synd att höra om Johannas erfarenhet
  med brudklänningprovning. Hos Dreamwear
  Bridal House i Ljungby får alla prova i ett
  privat provrum och finns klänningar i stl 38
  och uppåt.

  Grattis till kommande bröllopet Johanna!

  1. Hej! Så glad jag blir att höra att ni tänker rätt – förstår varför folk hetsar sig ner i storlekar när många ställen bara har små små klänningar. Tack så mycket! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *