30 år och Skypemöte

Hej! Dagarna bara springer förbi.. Jag har haft stora lanseringar på jobbet, testat bröllopsklänningar och snickrat på hemsidan. OCH mitt i allt så har jag fyllt hela 30 år! 

Samma dag som jag fyllde år bjöd jag hem nära och kära på snittar och bubbel i mamma och pappas lägenhet (där man bättre får plats med 35 personer). Efter minglet begav vi oss till K Karaoke där jag bokat ett rum med egen bar. Det var faktiskt så roligt och ALLA sjöng i hela två timmar! Några av oss avslutade sedan kvällen på FoU och Rose. Under kvällen och flera dagar efter var helt överväldigad över mina nära och kära och för alla kärlek jag fick. Och vilka presenter. Tack tack tack. Jag kan inte bli annat än så PEPP på bröllopet, tänk vilket gäng vi kommer att vara en hel helg.

Igår hade jag och Johan Skypemöte med Lousie från Dufweholm Herrgård. Hon är magisk, varje gång vi pratar med henne blir vi lugna och känner om möjligt ännu större längtan. Vi fick svar på många frågor och så även hon. Vi pratade om bl.a om:
1. Boende
2. Mat & Dryck
3. Pynt
4. Logistik
5. Blommor
6. Upplägg fredag, lördag, söndag
Och jag är sååå glad, för vi fick veta att sviten vi bokat för bröllopsnatten har både bastu och bubbelpool! 🙂

Det här med bröllopsklänning har dock inte varit en smooth ride för mig.. Det är så mycket jag vill prata om kring det, så tänker att jag gör en video. Skulle ni vilja det? 🙂

Hej hej!

3 thoughts on “30 år och Skypemöte

 1. Hej Johanna 🙂

  underbart att ni hittat Lousie, är ju just den känslan man vill ha!

  tack för en inspirerande blogg, känner igen mig i många av dina tankar och funderingar. Särskilt ditt inlägg om vikt och
  träning. Har också så mycket blandade känslor kring just det. Skulle gärna vilja höra mer om dina erfarenheter kring
  brölloplsklänningen.. vi gifter oss inte förens 2020 men klänningen är nog det som gör mig mest stressad.

  1. Hej Elin! tack för ditt meddelande, skönt att du känner igen dig men också tråkigt såklart när man har funderingar om vikt och träning. Jag tänker spela in en video på fredag och tänker att den kommer upp nu till helgen, då kan jag berätta enklare om tankarna som snurrar och vilka jag tycker är bra kring klänning. 🙂 Så roligt med bröllop år 2020!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *