Den blomstertid snart kommer..

greenweddingshoes

Hej! Planerar ett möte med en lokal florist i Katrineholm. Vad har ni för erfarenhet av just lokala florister i småstäder? Inför mötet vill jag ta med mig tankar kring vad jag tycker om, men vill gärna få inspiration och råd från experterna själva.

Med ”blommor” menar jag självklart mer än bara min brudbukett, men om vi börjar där:

När jag tittar på min pinterest så ser jag att jag pinnat.. Ja, vad tycker ni? 
Mycket vita blommor, men också buketter med mörka inslag (likt vårt färgtema, läs mer här). Jag verkar också tycka om att blanda in både elegantare blommor och något mer otippat, som en stor galen blomma eller ”taggiga blåa”.

wedding_chicks

junebugweddings

ohbestdayever-1

hellomay

greenweddingshoes

Vilken tycker ni är finast? 🙂

3 thoughts on “Den blomstertid snart kommer..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *