Weekend i Katrineholm

I helgen har jag och Johan varit i Katrineholm för att checka av en del saker på att-göra-listan men också för att umgås med hans familj. Jag har filmat i stort sett hela helgen och lägger upp någon gång i veckan.

Tidig lördagsmorgon tog vi tåget för att ha ett möte i blombutiken, Annas Gröna Rum (ej sponsrat). En supergullig tjej anntecknade alla tankar och idéer vi hade, det vi tänker just nu är:

  1. En brudbukett: Mycket grönt men mer åt ”silver-hållet”, många vita blommor och någon liten mörk/taggig detalj. Anemoner som jag älskar (vita med svart mitt) verkar det vara säsong för just nu.. Hon ska leta med förstoringsglas för att se om någon kan tänkas leverera detta i juli… Jag gillar att det ger lite djup, annars får vi hitta något annat som ger samma effekt.
  2. Två mindre tärnbuketter: Här tänker jag mig mest grönt och kanske någon vit blomma – en minivariant av min.
  3. Två stora blomsterarrangemang: att ha vid vigseln (men också att ta med till herrgården)
  4. En fotovägg: denna kommer bli cool, mer kan jag inte säga
  5. (Blommor till dukningen ingår via herrgården, men vi ska se om vi kanske vill addera något även där.)

Efter besöket hos blombutiken åkte vi till kyrkan, som även denna gång var stängd. Numret vi haft till dem har slutat fungera, så nu hittade vi några nya nummer på anslagstavlan att terrorisera. 🙂 Men den har fin exteriör och omgivning iaf!

5f1af9fd-af25-488b-ac1c-f11e1a713d3f

Efter lite lunch med Johans bror och en kaffe hos hans mormor bar vi av till herrgården. Varje gång jag åker dit blir jag knäsvag, det är så mycket finare live och jag kan se framför mig hur nära och kära anländer. Jag kan se framför mig hur de andas in sommardoften av äppelträden, hur de skrattar med vetskapen av att semestern börjar, hur de dricker en god drink och tar ett dopp i sjön. Wow.

Processed with VSCO with v8 preset

På söndagen åkte vi förbi DollarStore för att köpa ”ett kitt till varje toalett”. Det känns lite ”lyxigt” att kunna erbjuda minttabletter, hårspray, parfym etc när man piffar till sig.

Hoppas ni har en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *