Drink your greens

Glad fredag! Det här med att vara konsekvent har aldrig varit min grej.. Sorry för dålig uppdatering de närmsta dagarna..

Igår var jag på ansiktsbehandling och min hudterapeut sa att jag fått extremt fin hy, trots att jag inte varit där sedan innan jul. Det känns så bra!

Utöver bra produkter för min hy, mindre stress etc så har jag precis fått nys om mirakeldrycken – sellerijuice! Och jag som också älskar selleri blev ju inte mindre glad när jag hörde att den bokstavligen talat läker människor världen över.
Ni kanske undrar vad detta har med bröllop att göra? Läs bara vad den bidrar med – vem vill inte förbättra allt detta innan bröllopet (och fortsätta efter såklart!):

  • Matsmältningen (ej uppblåst mage etc)
  • Hyn (extremt bra mot exem, finnar etc)
  • Stabiliserad och mer energin
  • Viktnedgång
  • Läker autoimmuna sjukdommar (inre inflammationer)
  • Mildrar/läker allergier

De senaste dagarna har jag druckit sellerijuice varje morgon 15min innan jag äter frukost. En hel selleri blir rätt mängd för en liten drink.. Jag återkommer inom kort med om jag märker någon skillnad. 🙂

Är du inspirerad till att testa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *