Save the date!

Okategoriserade |


Direkt när vi bestämt datum och skrivit på kontraktet för lokalen började vi spåna på vårt Save the date-kort. Först tänkte vi att vi skulle hitta på något nytt och roligt – vi hade hittat en massa annorlunda format. Magneter, skraplotter, godispåsar, ballonger och pussel. Väldigt roligt! Men eftersom vi bestämde lokal ganska sent, vi skrev på i början av november, så kände vi att det var enklast att köra på gamla hederliga kort så de kunde skickas iväg snabbt. Dessutom visste vi inte vilket tema vi ville ha än så då kändes det helt rätt med korten ändå. Nu har vi inget tema eller färger vi behöver anpassa oss till i planeringen vilket är jätteskönt!

Man kan självklart skriva vad som helst på sitt Save the date men för oss var det viktiga att förmedla vilket datum det gällde. Vi körde därför på Save the date – våra namn – datumet. En sak som är väldigt roligt med dessa inbjudningar är att alla är i princip likadana innehållsmässigt, men ändå helt olika. Det finns så mycket former, färger, bilder, symboler och typsnitt att välja på att korten ändå blir unika. Kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *