VÅR LÅT?!!

Okategoriserade |


I veckan blev det klart vem som ska sjunga i kyrkan och vi är så nöjda och glada att just hon vill sjunga på vårt bröllop! Nu är bara frågan vilka låtar? Känns som alla par har en egen låt som är ett måste på bröllopet men ….. inte vi? Vart har ni fått dessa låtar ifrån? Vi kommer nog välja 2 fina låtar ihop som vi tycker passar oss och sångerskan bra. Alternativt välja en låt var som är tillägnad den andra, det är också en fin gest. Jag har i alla fall använt Spotify flitigt de senaste veckorna för att hitta de perfekta låtarna. Snart har jag lyssnat igenom alla ”Wedding playlists” som finns känns det som! Börjar jag bli less på gulliga låtar snart? Svar ja. Tur att jag i alla fall hittat en låt vi är överens om. One more to go!

2 svar på “VÅR LÅT?!!

  1. Ewe säger:

    Vi har ingen låt, ramlade över våra låtar till bröllopet, helt random. Vi ska ha akustisk musik och han valde den lugna versionen av ”Glad you came” med the Wanted. Själv hittade jag min låt i en film där det var ett bröllop 🙂 Valde ”Holding a Heart” med Toby Lightman, passar också väldigt bra akustiskt 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *