Jag har en klänning!

Okategoriserade |


För några veckor sedan var jag och provade klänningar på Lillys i Stockholm.

D E T  V A R  S Å  C O O L T ! !

Mycket häftigare känsla än jag någonsin trott. Helt plötsligt kändes allt på riktigt och jag kände mig så fin! Hela förmiddagen var jag nervös eftersom jag fått känslan att inget skulle passa men det blev bara så himla bra tillslut. Tjejen som hjälpte mig var så duktig och hittade direkt vilken stil som passade just mig och vad jag var ute efter. Jag hade nog kunnat beställa en klänning där och då, men jag ville gärna prova några fler innan jag bestämde mig. Igår var jag och provade fler klänningar – och hittade the one! Nu är det alltså klart! Wiiii så spännande!!

Kommer inte bifoga någon bild på vad jag har tänkt mig eftersom Philip vill att klänningen ska bli en överraskning. Jag vet inte hur jag ska kunna hålla mig från att berätta ALLT????? Känns helt omöjligt?! Men här är i alla fall en bild på bubblet jag tog med mig på tåget till Stockholm då vi provade klänningar på Lillys. Tycker det blev så gulligt. Det var min kompis Lisa, min mor och jag som åkte. Vi drack bubbel, åt finlunch på Riche, provade klänningar och tog oss hemåt med några stopp för drinkar. En drömdag helt enkelt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *