Vinprovning

Okategoriserade |


För några veckor sedan var vi och provade vinet vi ska ha på bröllopsmiddagen. Det ska ju passa till maten så det mest rimliga hade väl varit att prova det ihop med maten vi valt meeeeeeeen vi var så spända och taggade att vi inte kunde vänta på det så vi åkte till en restaurang hemma i Uppsala där de hade samma röda vin och satte oss där. Det blev som en egen liten vinprovning. SÅ mysigt. Vi kommer nog göra samma sak med det vita vinet och dessertvinet också. Ta en dejt på en restaurang och dricka samma vin som vi ska ha på bröllopet. Så himla härligt!

Sedan är planen framåt våren att ha en liten vinprovning hemma också när man får vara lite fler, för att göra det till en kul grej! Lite sol, vin och bubbel. JA TACK!!

 

2 svar på “Vinprovning

  1. Antonie Skansenhäll säger:

    Vad roligt! Och smart att testa ute på restaurang. Det blir nog en mer likvärdig dryckupplevelse då 😊

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *