Noors slott!

Okategoriserade |


Nu var det längesedan jag var inne här och skrev och det är för att allt varit så ovisst om bröllopet ska bli av, hur många vi kan bjuda och vart vi ska vara. Ja du läste rätt, vart vi ska vara. Det var nämligen så att i slutet av juni meddelar lokalen vi bokat att de inte kommer kunna genomföra bröllopet på det sätt som vi tänkt oss och ALLT vänds upp och ner. Hur ska vi kunna hitta en lokal och ändra om all planering på 1.5 månad?! Vilka ställen har tider kvar vårt datum,  det mesta är ju uppbokat sedan länge när det bara är någon månad kvar till bröllopet. All vår vakna tid gick åt till att försöka hitta en ny lokal som passade oss. OCH DÅ HÄNDE DET. Av en ren slump hamnade jag inne på Noors slott som ligger i Knivsta ca 20 minuter från Uppsala. OCH DE HADE EN AVBOKNING JUST DEN 21 AUGUSTI. Nämen vad är oddsen för det.

Nu i efterhand kan jag inte tänka mig något annat än hur det blev. Hela dagen var magisk och jag skulle inte byta ut dagen, stället mot något!

Eftersom det varit så stressigt och vi inte riktigt blivit som vi tänkte från början så tänker jag att jag kör ett par inlägg nu i efterhand med våra tankar, idéer, goodiebags mm. Och hur det kändes att gå från att ha koll på allt själv, till att få hjälp med allting via Noors!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *