2 DAGARS!

Okategoriserade |


Om ni funderar på att ha en bröllopsfest där gästerna har möjlighet att sova över på stället så säger jag bara KÖR!!! Det är det bästa valet vi gjort! Det var så trevligt att man kunde gå och lägga sig vilken tid man ville och dagen efter kunde vi äta en god frukost tillsammans. Då blev det inte heller något tvärt slut på kvällen när folk åker hem utan man kunde lugnt tacka alla dagen efter. Jag är så glad i efterhand att vi valde ett ställe med övernattningsmöjlighet, jag hade inte velat ha det på något annat vis! Att vi valde just Noors när det fanns flera herrgårdar och hotell som hade liknande upplägg var följande:

– Den FANTASTISKA trädgården. 

– Att vi får ha hela stället för oss själva.

– Att alla som vill hade möjligheten att sova över och det blir ett 2-dagars bröllop! 

– Att det är ett stort partytält ute på gräsmattan man kan ha festen i (och det känns som att man är utomlands med gardiner hängandes i taket, trägolv och kristallkronor – precis som jag ville ha det!)

Dessutom var det viktigt för oss att hitta ett ställe man kunde spendera mycket tid på ute med tanke på Corona. Att då vara på en restaurang eller hotell minskar möjligheten att mingla ute, och då skulle det bli så himla instängt tyckte vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *