Covid-19, part II: ett bröllop med modifikation

Att ställa in bröllopet har inte varit ett alternativ, men vi har gjort om planerna med tanke på de rådande omständigheterna.

Vigseln:
Jag sms-ade till min vän. ”Kan vi gifta oss i er trädgård?”
Hennes svar: ”Självklart. Vi löser det.”

Vigseln flyttar således utomhus. Vi är vansinnigt tacksamma för mina vänner och deras generositet. Var där och rekonstruerade. Kommer bli utmärkt! Nu hoppas vi bara på fint väder. Js bestman har annars ett tält som vi kan sätta upp vid väderkris.

Bröllopsfesten:
Vi har valt att ställa in bröllopsfesten. Det tog några dagar att komma över. För att mildra det svårmod som vi hamnade i bestämde vi oss istället för ett häng/mingel utomhus och med ett reducerat antal besökare.

Vårt häng/mingel kommer att delas upp i två delar. Mina närmsta kommer först och under en begränsad tid. Sedan kommer Js närmsta. Även de under en begränsad tid.  Personer från vigseln kommer kunna stanna hela kvällen, så även mer långväga gäster.

Vi har gått från ett hundratal gäster till många färre. Vi kommer sakna många. Flera har tyvärr fallit bort naturligt. Det är de:

  • över 70 år,
  • som jobbar inom hälso- och sjukvård,
  • i riskgrupper,
  • från Norge, Holland och Finland.

Tyvärr behövde vi dra tillbaka festinbjudan till en del andra personer. Det har känts fruktansvärt jobbigt och tråkigt även om alla såklart förstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *