Har 2,5 veckor på mig att hitta kläder

Brudklänningen skulle sys av min dotter, men på grund av diverse oförutsägbara händelser och omständigheter blir det inte så. Jag behöver alltså nu hitta något att ha på mig den 30 maj när vi gifter oss. Det är om 2,5 veckor. Har ett gäng klänningar hemma, men det kan ju vara trevligt med en ny dagen till ära. Tog mig således in till city där jag inte varit på ett tag. Gick till en affär. Hittade några stycken och har nu svårt att bestämma mig.

 

Tiden tickar ibland på alltför snabbt.

2 thoughts on “Har 2,5 veckor på mig att hitta kläder

  1. Jag har en fin klänning från Rosa Clara du skulle
    kunna få vet dock inte om det är din stil. Bor på
    Kungsholmen, hör av dig om jag ska skicka bilder.

    1. Tack snälla, vad fint av dig! Har idag varit och provat två av klänningarna igen och kommer bära en av dem, men verkligen – tack ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *