Vad är väl ett bröllop i jämförelse med djur?

Tyvärr kan ju inte vissa gäster längre komma på grund av covid-19. Andra har dock tillkommit på grund av samma orsak. Till exempel min son. Det tycker jag är bra. Han tycker att det är mindre bra. Han skulle egentligen ha åkt på klassresa till Kolmården samma dag, men den har nu blivit flyttad till hösten. Innan klassresan blev inställd frågade jag om han inte hellre ville gå på mitt bröllop. Det var han inte så intresserad av.

Nu blir det alltså ändå bröllopsvistelse för honom. Och för hans bästa kompis som är hans klasskompis och barn till mina vänner som har den där trädgården som vi ska vigas i. Hade klassresan blivit av så skulle de ha följt vigseln på distans, i alla fall om den inte skulle krocka med någon djurrundtur. För vad är väl ett bröllop mot att titta på djur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *