Bröllopsresan: Borta bra, men hemma bäst

Det är några ”skulle ha varit” nu. Som med bröllopsresan. Den skulle ha gått till Polen, närmare bestämt till Krakow. I Krakow skulle vi ha gått på festival. Fast nej, från början var den resan egentligen inte ämnad som en bröllopsresa. Vi bokade den innan vi ens visste att vi skulle gifta oss.

Nu blir det varken Krakow eller någon annan bröllopsresa. Inte just nu i alla fall. Istället tar vi in på ett hotell hemma i Stockholm. En natt blir det. Känns helt okej. Det är bättre än inget när läget är som läget är och saker kunde ha varit långt mycket värre.

Nästa år åker vi lite längre bort och under fler dagar. Kanske till Polen, Tyskland, Norge eller Holland. Kanske någon annanstans. Eller ingenstans, det går kanske inte att resa då heller. Vem vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *