En spellista i obalans

När jag under en kväll svarade på intervjufrågor relaterat till mitt författarskap fyllde J på låtspellistan som ska fylla allas öron under minglet/hänget. När jag hade svarat klart på mina intervjufrågorna upptäckte jag att vi skulle behöva en 31-timmarsfest för att ta oss igenom alla låtar. Han hade onekligen varit effektiv. Hade gått igenom skiva efter skiva med de band han skattar högst och valt ut de, i hans tycke, bästa låtarna.

En annan kväll därefter adderade jag låtar,  mer osystematiskt: jag tog helt enkelt det som råkade dyka upp i hjärnan. Sedan började jag tänka på annat, men lyckades nog få till en timme musik. Nu behöver vi alltså en 32-timmarsfest istället för några timmars mingel/häng. Har jag tur slumpar spellistan sig så att någon av mina låtar hinner dyka upp. Men, det finns ännu tid att öka på chansen. Han har sagt att han kan radera låtar och jag har ju fortfarande 1,5 dygn på mig att addera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *