Bröllopsresa, var god dröj …

Som ”bröllopsresa” tog vi in på ett hotell i Stockholm en natt. Avslappnat. Mysigt.

Den längre bröllopsresan ställde vi in, men vi planerar att återuppta planerandet så snart vi vet hur världen ter sig. Just nu börjar länder öppna upp, men vi väntar minst till i vinter innan vi förflyttar oss utanför landet. Kanske dröjer det till nästa år. Dessförinnan ska vi besöka Js mamma och hennes make. De kunde inte närvara vid bröllopet på grund av viruset som stör världens vanliga rytm. De bor i en annan stad. Jag ser fram emot att åka dit.

Vi besöker dem med ansiktsmasker på. Vi kommer bo i en stuga. Med fysisk distans. Vill inte riskera något. Inte smitta. Inte belasta en annan kommuns sjukvård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *