Bästa bloggen

En av mina drömmar har gått i uppfyllelse, jag bloggar för Allt om Bröllop. Vilken härlig känsla, den bästa! Jag heter Lisa Larsson och arbetar som bröllopskoordinator och driver Bröllopspodden. Jag älskar att inspirera och hjälpa blivande brudpar att våga gå sin egen väg och här på bloggen vill jag visa precis det, och lite till.

Jag vill så  klart också ha ER input, vad vill ni se och vad vill ni läsa om? Vill ni ha tips för hur ni lägger upp er planering, vad man ska tänka på när man skriver inbjudningskort eller till exempel hur skapar man ett bröllopstema? Eller kanske något helt annat?

Jag hoppas att vi tillsammans kan skapa den bästa bloggen så skriv gärna en kommentar här nedan eller så mailar ni till info@brollopspodden.se.

Jag och min kollega Lisa väntandes på bröllopsgästerna vid ett av våra bröllop i somras! Foto: Sara Holmberg

Och då kanske ni undrar, vem är jag då? För att inte göra det här inlägget till världens längsta så tänkte jag ge er min ”Tio Bästa”-lista helt enkelt.

Här poddar jag med Linda och Lollo från Vintagefabriken.
Här poddar jag med Linda och Lollo från Vintagefabriken.

Bästa drycken
Jag måste erkänna att jag älskar champagne. Eller egentligen allt vin som bubblar så där vackert får mig att le. Jag tycker annars om när man bjuder på bubbelvatten, eller vanligt vatten i en kanna som är fullproppad med frukt, bär eller grönsaker. Det är vardagslyx och så gott!

Bästa årstiden
Hösten. Ingen press på att man måste vara utomhus och det är helt okej, och förväntat att det inte är fint väder. Man kan kura inomhus framför en brasa och se hur världen utanför fönstret skiftar i så otroligt vackra färger. Jag älskarrt!

Bästa bröllopstipset
Åh, den här är så svår för det finns så många. Men om jag måste ge er bara ett så skulle det ändå bli att fundera lite extra på vad NI vill ha på er bröllopsdag. Och gör det innan ni börjar leta inspiration utifrån.

I kyrkan med mitt livs kärlek Alexander! Foto: Jens Burström

Bästa bröllopsminne
Också en svår fråga för jag har så många. Men jag väljer ett från mitt eget bröllop och från vår vigsel. Det är när vi kommit in och prästen hälsat alla välkomna. Då ställer sig 60 gossar från Uppsala Domkyrkas Gosskör upp på läktaren och sjunger en ”En vänlig grönskas rika dräkt..”. Det hade varit hemligt för alla utom mig och Alexander och jag fick gåshud över hela kroppen och det är en känsla jag aldrig kommer glömma.

Bästa jobbet
Att få jobba med det jag älskar. Punkt.

Jobbet som bröllopskoordinator, bakom kulisserna. Jag lovar, finstassen åkte på lagom till vigseln.

Bästa feelgood
Att få läsa bok för min son Bon. Att få inreda vårt nya hus på landet tillsammans med Alexander. Att få träffa mina vänner och surra om allt och inget över en kopp te eller ett glas vin. Att baka. Att resa. Att lyssna på böcker, just nu ”Glöm mig” av Alex Schulman. Och jag kan inte sticka under stolen med att jag har en liten, okej stor crush på shopping.

Bästa resa
Bästa stad New York utan diskussion. Men bästa resa får ändå bli när jag var till Thailand för första gången med Alexander. Vi bodde då på Shantaa som ligger på ön Koh Kood. Paradiset på jorden.

Bästa relationstips
Pussas, kramas och skratta mycket tillsammans.

Bästa presenten
Till en tjej – ett smycke, kanske från den HÄR begåvade kvinnan. Till en kille – en klocka, kanske från det HÄR svenska märket.

Bästa veckodagen
Fredag. Finns det någon annan. Nej, precis.

Hoppas att ni får en superhärlig helg fylld med bröllopsinspiration, kärlek, vänner och allt annat av livets goda.

Kram//Lisa

Foto: Sara Holmberg
Foto: Sara Holmberg

Foto (Brudpar överst, Fia & Kim ): Sara Holmberg

2 thoughts on “Bästa bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *