Älskade frukt

I förra inlägget så berättade jag om saker som inspirerar mig. Jag älskar också att använda naturen för det finns så mycket vackert man kan använda där ute till bröllop. Ta bara äpplen till exempel. Hur vackra är inte dom?

dsc_0667

De här har jag precis plockat från ett av våra äppleträd och jag kan inte fatta hur det kan finnas något så vackert, helt gratis, i vår trädgård. Äpplen är så otroligt tacksamma att jobba med också. Dom håller sig fina länge och man kan använda dom både till dekor och i mat och dessert. Fantastiskt ju!

Nästa vecka så är det dags för en Q&A. Ni frågar och jag svarar helt enkelt, så ställ era frågor i kommentarsfältet eller så mailar ni till info@brollopspodden.se.

Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *