Mina favoriter

I mitt jobb som bröllopskoordinator så är ett av mina viktigaste redskap inspiration. Det är en av mina största drivkrafter både i mitt jobb och i livet. Jag älskar att leta inspiration på de mest knasiga ställen, och särskilt när det gäller bröllop. Missförstå mig rätt, bröllopsböcker (böckerna på bilden hittar ni här, här och här), bröllopsbloggar och bröllopstidningar är fantastiska inspirationskällor! Och som ni förstår så är Allt om Bröllop en stor favorit, annars skulle ni inte hitta mig här så klart. Men jag letar också gärna på olika sajter för inredning, mode, konst och kultur. Jag vill hitta nya vinklar, nya sätta att fånga känslor på bild, nya sätt att skapa en fest som ingen glömmer.

En annan sak som jag gärna upprepar är att börja leta inifrån. Jag skulle vilja be er alla att ta en titt nära er. Hur ser det till exempel ut hemma, har du någon favoritmöbel eller favoritdetalj? Vad tycker du om att klä dig i? Vad äter du helst en fredagskväll? Använd det som ni har hemma,  din stil eller en personlig favorit till att hitta er röda tråd till bröllopet. Jag älskar kuddar och den här kudden på bilden nedan inspirerade mig och jag skulle lätt kunna utgå från den när jag skapar ett bröllopstema. Ta upp de blå och rostfärgade tonerna och använda en fågel som symbol. Det behöver inte vara svårare än så.

brollopspodden-lisa-larsson

Jag tänkte också tipsa er om mina favoriter just nu på Instagram. Jag har listat 5 konton som jag kan drunkna och tappa bort mig i timmar hos, så ni är varnade och går in på egen risk. Hehe..

Jag vill så klart också veta vad som inspirerar er? Berätta gärna i kommentarsfältet!

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *