Nyårsglam!

nyårsglam

I morgon är er det dags att fira ut 2016 och fira in 2017! Kanske är det några av er som till och med gifter er imorgon. (Ååh vad jag hoppas att ni kör med vackra tomtebloss som på det vackra fotot av Smallpigart här ovan i så fall.)  Och för många av er så är 2017 det året ni ska gifta er. Snart är bröllopsdagen här! SÅ underbart.

Jag skulle vilja passa på att tipsa er om några riktigt fina tips för att skapa både lite bröllops- och nyårsglam. För vad är snyggare än en stilren svart eyeliner och ett par röda läppar. Kolla in den HÄR bilden så ser ni vad jag menar.

lisa-makeup
Så här tänkte jag se ut på nyårsafton!

Klart lite opraktiskt när man vill pussas en hel del. Och det vill man ju, hehe. Så vill du köra på röda läppar till bröllopet eller nyårsfesten så är mitt tips att måla uteslutande med läppenna. Du får matta fina läppar som sitter som berget och inte färgar av sig på din blivande. HÄR har du en bra tutorial på hur du får de perfekt röda läpparna.

Och den HÄR videon har superbra tips för dig som är nybörjare på det här med att göra en snygg eyeliner med en liten vinge på slutet. Det är så mycket enklare än du tror, men öva gärna lite innan.

Den här looken kommer jag köra med imorgon kväll och så mina bröllopsskor till, kika gärna in på Bröllopspoddens instagramkonto om du vill se (och så klart för mängder av bröllopsinspiration).

Gott Nytt År, vi ses igen på det nya!

Foto: Anna Roström, Smallpigart

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *