Skor, skor, bröllopsskor

bröllopsskor

I dagens inlägg så skulle jag vilja tipsa om skor till bröllopet, era bröllopsskor. De allra flesta väljer idag en vit klänning eller dress till bröllopet. Och det är lätt att tänka ”vit klänning, vita skor”. Och absolut, det är klart att du kan ha det. Kolla bara in godbitarna HÄR, HÄR och HÄR.

Men jag vill också inspirera er till att välja det som passar just dig, oavsett färg. Och kanske till och med att ha flera par skor under bröllopsdagen. Halleluja om du frågar en skofetisch som mig. Här kommer en lista på hur ni kan tänka när ni är på jakt efter det perfekta paret bröllopsskor.

Så hittar du dina bröllopsskor!

Vad använder du för skor till vardags och fest? Det är lätt att fastna i en bröllopsbubbla och komma ifrån vad man tycker är snyggt i vanliga fall. Kanske har du till och med ett par hemma i garderoben som du inte använder så ofta. Dessa kanske skulle passa perfekt till din brudklänning. Ja, men använd dom då!

Det behöver inte vara specifika bröllopsskor, och dom måste inte vara vita. Leta i butiker där du vanligtvis köper skor. Då kommer du inte bara hitta de perfekta bröllopskorna utan även ett par som du kan använda igen och igen. Varje gång jag har på mig mina bröllopsskor så njuter jag lite extra. Bara för att jag vet att jag använde dom på en av de lyckligaste dagarna i mitt liv!

bröllopsskorMina nudefärgade bröllopsskor från Christan Louboutin!

Älskar du skor precis som jag? Jag valde att lägga mindre pengar på min klänning så att jag kunde lägga desto mer på mina skor. Jag köpte ett par riktiga drömskor från Christian Louboutin i butiken på 59 Horatio St i New York. Alltså den lyckan!

Flats eller högklackat? Är du en person som inte går i högklackat i vanliga fall? Ja men då kanske det inte är något du ska göra nu heller. Det finns så mycket snygga flats och ballerinaskor ute på marknaden nu. Och är du egentligen en sneakerstjej, kolla in dessa från Etsy. Underbart! Men om du ändå vill ha högklackat på din bröllopsdag, ja men kör med klackar till vigsel och förmingel och så byter du om till ett par platta skor lagom till middagen.

Till sist så bara MÅSTE jag bara visa det här klippet när Sarah Jessica Parker överraskar tre brudar som är ute och provar brudklänningar.. Jag hade gärna varit en av dom!

Nästa vecka tänkte jag ge er mina bästa tips för hur ni får den ultimata bröllopslystern. Till dess kan ni ju också lyssna på Bröllopspodden. Veckans avsnitt som handlar om bland annat inbjudningskort, ni hittar avsnittet HÄR.

Foton: Jens Burström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *