Trendrapport Bröllop 2017

bröllopstrender

Den här veckan tänkte jag ge er en smygtitt på de bröllopstrender som kommer vara stora under 2017. Ni ska få tre av mina trendspaningar för kommande säsong. Ännu fler kommer ni att få av mig under årets bröllopsmässa Bröllopsfeber som går av stapeln 18-19 februari på Älvsjömässan i Stockholm. Läs mer och köp era biljetter HÄR. Åh, vad det vore kul att träffa er alla där!

Trendrapport Bröllop 2017

Go green! Årets stora trendfärg enligt Pantone heter i år ”Greenery”. Och jag ser gärna mer grönt i både dekor, dukning, print och brudbuketter.

Budgettips! Använd er av vad naturen har att erbjuda och plocka in grönt från träd, ängar och åkrar – helt gratis! Kom dock ihåg att det tar tid, så boka upp vänner och familj redan nu som grönplockare dagen före ert bröllop.

trendrapport

Go deep! För brudklädseln så ser vi mycket djupa urringningar för våren och sommaren. Det ska dessutom gärna vara i spets och med en känsla av naket. Hur vågat vågar du? Klänning och topp från Emily Riggs.

trendspaning

Go online! Ytterligare en trendspaning från den HÄR sajten är att vi kommer planera våra bröllop online i framtiden. Vet ni om att jag jobbar på ett sprillans nytt koncept som vi släpper i början av februari. Blir du nyfiken? Maila till info@brollopspodden.se och märk brevet med ”Online” så får du veta allt före alla andra.

Fler trendspaningar kommer senare! Har ni gjort några egna trendspaningar? Vilka trender kommer ni att haka på för i år? Berätta eller kommentera gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *