Personliga detaljer

personliga

I samarbete med Smartphoto

Ett personligt bröllop med smartphoto

Det här med att skapa ett personligt bröllop är superhärligt och kan göras på många sätt. Att fundera på vad ni verkligen gillar och vill ha med för er bröllopsdag är ett sätt. Ett annat, och ett väldigt roligt sådant, är att skapa personliga detaljer. Som tillsammans skapar en röd tråd, ett tema och en helhet.

personliga

Jag har fått möjligheten att testa på att skapa produkter hos smartphoto. Och jag hade så kul! Det finns otaliga produkter att välja på, och ännu fler valmöjligheter när ni sedan bestämt er för vilka produkter ni vill använda.

Jag rekommenderar er att välja ut ett par produkter som passar ihop. Jag valde till exempel att dekorera varje kuvert (plats) vid bordet med placeringskort, gästgåva samt personliga etiketter på vin- eller andra flaskor som ska stå på bordet. Alla dessa har guldprickar, och för att matcha ytterligare körde jag på servetter och sugrör i samma stil.

smartphoto-placeringskort

När det kommer till placeringskorten så ville jag att de skulle bli personliga även för gästen, så varje kort har ett namn och en bild på gästen. Inuti kortet kan man också skriva en liten hälsning, och det gör ju det hela bara ännu härligare för gästen.

placeringskort-smartphoto-utsida-insida

Gåvor till gästerna!

Att ge gåvor till sina gäster har blivit mer och mer populärt, och jag måste säga att jag älskar det. Speciellt själv som gäst. Och min absoluta favorit är att ge bort något ätbart. Gärna något litet som man kan äta redan under kvällen eller när man är på väg hem från festen. Det bästa med dessa små kort var att det följer med en passande cellofanpåse, bara fylla med godis och häfta ihop!

smartphoto-godispase

Dom här små påsarna kan ni också använda som gåvor till inresande gäster, och kanske lägga i ett litet ”dagen-efter-kit” med huvudvärkstabletter, resorb och lite godis.

Skicka tackkort – ett roligt måste!

Och jag vill också tipsa er om att fortsätta temat hela vägen till era tackkort! Och kom ihåg att då också skriva en personlig hälsning på varje kort. Ja, det tar lite tid, men det känns så mycket mer personligt och blir ett väldigt fint minne för era gäster.

Jag älskar att jag kunde skriva olika hälsningar i varje kort hos smartphoto. Det tar lite längre tid än att skriva samma, så om ni vill så skriver ni istället en standardhälsning och lämnar plats att skriva en kort personlig hälsning för hand.

personliga

Unik rabattkod till er!

Just nu får du dessutom 25% rabatt på hela smartphotos sortiment när du handlar för minst 250 kr. Ange koden SP17B5, så dras rabatten av automatiskt i din varukorg. Klicka HÄR!

Koden kan användas vid flera tillfällen t.o.m. 2017-05-23 och gäller hela sortimentet (exklusive Studentskylt, Studentskylt Deluxe, Studentposter samt vid köp av Presentkort). Koden kan inte kombineras med andra erbjudanden. Frakt tillkommer.

smartphoto-vin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *