Mina bästa bröllopstips!

bröllopstips

Glad påsk till er alla blivande brudpar och så klart ett stort grattis till er som gifter er nu till helgen! Och tack för den här tiden, för idag kommer jag gå vidare på nya äventyr och det här blir mitt sista inlägg i det här formatet på Allt om Bröllop. Ni hittar mig i fortsättningen HÄR.

Och nu när det börjar dra ihop sig för många av er som gifter er i sommar, så vill jag ge er ett påskägg fyllt med mina bästa sista-minuten-bröllopstips!

Mina bästa sista-minuten-bröllopstips!

  • Packa en ”Akutväska” med saker som är bra att ha med på bröllopsdagen. Det jag vet många av mina brudpar brukar uppskatta att jag har med mig är bl.a. hårnålar, genomskinligt nagellack, deodorant, Läkerol eller liknande och näsdukar. Om ni vill ha fler tips på vad ni kan ha med i ”akutväskan” (och hur ni planerar ert bröllop) så är ett hett tips att köpa min onlinekurs i bröllopsplanering. Ni hittar den HÄR.
  • Skriv en lista på vilka foton ni vill ha med (t.ex. ringarna, buketten, brudfölje, mm) och dela med er av till er bröllopsfotograf. Kom ihåg att fotas tillsammans med er familj, det är så värdefullt att ha dessa bilder!
  • Skriv ett körschema för vad som händer och när på bröllopsdagen. Se också till att utse en ansvarig person för samtliga aktiviteter. Det kan så klart vara samma på flera, men bör aldrig vara mer än en person då det är lätt att annars ”tro” att den andra tagit på sig uppgiften.
  • OM ni har möjligheten, ta ledig ett par dagar före er bröllopsdag. Det kommer att vara mycket småfix och det är skönt att känna att man har tiden att ordna med sådant.
  • Sist, men inte minst. Ta även ledigt ett par dagar efter bröllopet, och planera gärna något mysigt för bara er två eller tillsammans med era vänner om ni hellre vill det. Det gör så att era ”wedding blues” känns lite lättare. För det kan lätt kännas lite tomt efter en så här stor dag som ni planerat för så länge. Här kan ni ju välja att åka på er bröllopsresa eller som sagt bara njuta tillsammans av ledighet på hemmaplan.

All lycka till er och till ert stundande bröllop! Kramar, Lisa

Foto: Alicia Swedenborg, ni hittar hennes hemsida HÄR och Instagram HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *