31 juli 2021

Allmänt |


I förra veckan fick vi äntligen bekräftat att vi fick OK på det datum vi önskat. 31 juli 2021. Allt blev helt plötsligt på riktigt. Det är nu vi kan börja planera, skicka ut save the date, välja bröllopsfölje/ toastmaster, bestämma gästlista, eventuellt dag 1 och 3, fixa en deal med hotell etc. etc.. Pirr i magen av att bara tänka på allt roligt vi har framför oss. Vi försöker så gott som det går att jobba utifrån våran budget och prioriteringslista. Svårt bara när man tycket allt är viktigt??

Om man bara skrapar på ytan, vilket vi har gjort hittills så förstår vi att det finns en del att fixa, boka och planera. För att inte distraheras på arbetstid har vi avsatt en dejtnight i veckan för planering och uppdelning av todo’s. Det blir också mysigt att tillägna en hel kväll åt bara bröllopsplanering, fantisera oss bort och längta tillsammans. Vi måste dock bli lite bättre på att ta beslut, men det kommer nog.

To be continued…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *