Bröllopsklänning

Okategoriserade |


Det är en sak att boka vigselplats, festlokal, bestämma gästlista, mat, trycksaker etc. Det är ju ett måste för att ens kunna bjuda in och arrangera ett bröllop. Nu har jag även börjat foka lite på hur jag hade tänkt att se ut på den stora dagen. Jag har aldrig haft en tydlig bild över hur klänningen ska vara, skor etc. Så jag och två av mina närmaste tjejer följde med mig till en bröllopsbutik i Stockholm och där började resan på den perfekta bröllopsklänning. Så mycket fint och jag skulle typ kunna tänka mig (nästan) alla klänningar där. Inget är bestämt och jag har flera provningar kvar, men som första provning var det helt klart över förväntan! Jag kommer inte lägga ut någon bild på just klänningen i och med att Alexander eventuellt läser detta och jag vill att det ska vara en överraskning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *