Längesen nu!

Okategoriserade |


Hej!
Nu var det ett bra tag sen jag kikade in här.
Men som för de allra flesta så har ju denna höst såsom vår varit väldigt märklig. Man glömde nästan av Coronan i somras och tänkte att giftemål 2021 borde ju inte vara några problem. Men under hösten har vi varit mycket tveksamma om vi ens ska fortsätta planera bröllop för nästa år.

Både jag och min sambo blev sjuka i corona, men har nu ryckt upp oss, vi är friska igen och längtar/hoppas att bröllopet i sommar blir av. Vi har även kommit överrens om en plan B om bröllop inte är görbart i år, men utgår såklart från att det går. På ett eller annat sätt 😉

Några av de saker jag/vi har lyckats checka av sedan sist är:

  • Köpt en bröllopsklänning
  • Toastmaster/ toastmadame är valda
  • Bröllopsföljet är klart
  • Präst är bokad (i och med att vi inte gifter oss i kyrka så behöver man hyra in en)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *