Presentation

Men vem är jag då, och vem ska jag gifta mig med?

Jag, Madeleine är snart 32 år fyllda och Sigge är snart 48 år. Vi har varit ett par i strax över 10 år nu. Vi bor tillsammans på en gård med några djur i en by i Norrlands inland som heter Stavre. Vi har en son gemensamt, Max som snart fyller 6 år, sedan har Sigge en dotter sedan tidigare som heter Sandra, 20 år, men hon bor inte längre hemma hos oss.

Vägen dit vi är idag har inte varit spikrak. Att som 21 åring bli tillsammans med en man som var 16 år äldre än mig skapade många rubriker och rykten i den lilla kommun vi bor i. Men en ålder är bara en siffra och kärleken övervinner det mesta. Nu står vi här idag som en lycklig familj med otaliga minnen vi skapat tillsammans under årens gång.

Sigge är egenföretagare och väldigt engagerad i det mesta som rör näringsliv och föreningsliv, vilket betyder att vi är med på diverse träffar, festligheter och inspirationsdagar. Jag själv arbetar på Bräcke kommun som handledare. Jag har två egna hästar (och en inlånad ponny) och älskar att träna, både löpning och annan träning. Som ni förstår är det inte alltid lätt att få vardagen att gå ihop med alla aktiviteter, men det är just det jag älskar. Jag trivs som bäst när kalendern är fullbokad med aktiviteter där jag får umgås med dem jag älskar mest av allt och jag ser verkligen framemot en period med mycket planering och aktiviteter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *