Frieriet – 8 Februari 2021 

Bröllop, Om oss, Ring |


Första morgonen i sälen och vi börjar dagen med en promenad. Det är kallt men vackert med all snö som kommit i år. Just idag är det dimmigt ute men vi hoppas på att det snart ska lägga sig då dagens aktivitet är en skotersafari i fjällen. 

Vi gör oss redo och åker iväg till vår utflykt, aldrig kunde jag tänka mig att idag var den stora dagen då han skulle fria!  

Vi åkte ut med en guide och några andra som bokat samma tur som oss. Det var nästan snöstorm på högsta toppen (Detta förstörde Thomas plan då det var där han hade tänkt fria, svårt när man knappt ser sin egen hand). Vi kör sedan vidare till stopp nummer två. Där har dimman börjat lätta och man ser solens strålar som tar sig igenom dimman och man får en fin utsikt. Det var väldigt svårt att gå i snödrivorna när man när som helst kan sjunka ner en bra bit och får krypa upp. (En väldigt rolig syn dock) 

Där hände det. Thomas gick ner på ett knä och frågade om jag ville gifta mig med honom! Självklart va mitt svar JA!!  

Jag fick senare veta att kvällen innan när Thomas och min pappa va ute med hundarna så hade Thomas frågat honom om han hade några invändningar, i så fall var det högtid att lägga fram det nu  då han hade tänkt och fria till mig. Så fin gest och väldigt romantiskt! 

 Vi åkte några rundor i backen och tog sedan något gott att dricka i baren och bokade bord för att äta ute den kvällen.  

När vi kom tillbaka till stugan för att göra oss iordning för middagen så plockade Thomas fram en flaska bubbel för att fira med. Detta var en flaska jag köpt för några år sedan på våran 6 månaders dag som stått framme i köket. Jag minns att jag funderade på vart just denna flaskan tagit vägen när jag packade inför resan men slog bort tanken ganska fort igen då jag tänkte att jag bara ställt den någon annan stans och hade inte riktigt tid att tänka på det där o då.  

Vi fick sedan frågan vad vår plan var nu.  

Vi kollade på varandra och sa – Nu ska vi börja planera för bröllop! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *