Bröllopsskor

Bröllop, Brud |


Vi måste prata om skor! Jag älskar skor och det vet nog dom flesta i min omgivning. Jag har haft upp mot 79 par skor fint uppställda i min garderob. Många är tyvärr fortfarande aldrig använda men det var skor jag kände att jag bara inte kunde gå förbi, utan bara måste ha! 

När jag först började tänka på bröllopsskor så relaterade jag till filmer och serier. Som Jimmy Choo med glitter eller Manolo Blahnik med vackra detaljer.

 

 

En annan sko som jag tänker på är Christian Louboutin med dom läckra röda sulorna.  

     

På bröllopsdagen vill jag kunna ha samma skor från morgon till midnatt och vill inte behöva känna att klänningen blir för kort eller lång under dagen/ kvällen så jag valde ett par ballerina skor. Då jag känner att ett par högklackade skor hade blivit jobbigt att ha i så många timmar. Jag vill ju orka dansa hela kvällen!

Jag letade länge efter dom rätta skorna och till sist hittade jag dom på Thewhiteribbon. https://www.thewhiteribbon.com/ Skon är tillverkad i läder och är så fantastisk skön. 

Dessa kommer ta mig runt på våran stora dag och jag kunde inte varit nöjdare med mitt val!  Vad har ni valt för skor?  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *