Ringen!

Bröllop, Ring |


Denna historien börjar redan i september förra året.  Jag hade ju så klart en drömring i åtanke eller ja jag hade ju två, en till förlovning och en till Vigseln. Jag hade varit inne på Lyxxa i Helsingborg och kollat en hel del och sen skickade jag bilder på hur jag önskade att min ring skulle vara.  

Thomas hade varit tydlig med att han ville fria till mig med den rätta ringen direkt när han tyckte att det var dags att ta det steget och det tyckte jag var väldigt fint!  

Jag hade inte en aning om att han skulle fria när han gjorde det och godtrogen som man är hade jag inte den minsta tanke på vad han egentligen gjorde när han sa att han var på jobbet den där kvällen i Januari. 

Vi hade börjat förbereda för att åka till sälen några veckor innan och hade då varit hemma hos hans föräldrar för att låna deras takbox. Takboxen krävdes då vi skulle ha med två hundar och vi skulle vara fyra i bilen. Den var ganska sliten då den varit välanvänd och Thomas ville fixa till den så den skulle se trevligare ut. Så vad jag viste så vara han på jobbet för att slipa och måla om takboxen.  

Han hade tagit med sig ombyte i både kläder och skor och detta hade jag helt missat, han hade börjat fixa med takboxen men sen åkt in till Väla där han kollat och jämfört olika butiker och kvalitéer. Pratat med sin pappa i telefon om hur han gjorde med sitt ring köp för över 30 år sedan då Thomas nu va på jakt efter den perfekta ringen för att fria.  

Det visade sig att om man beställde en ring och den inte skulle passa så får man stå för storleksändringen samt att det inte var helt lätt att göra större storleksändringar på en alliansring då alla stenarna måste plockas bort. Därför så köpte han en likvärdig ring som dom hade i butiken.

När han friade så hade han valt en helt perfekt alliansring i vitt guld med gnistrande diamanter, ringen är allt jag drömt om och HAN valde den! 

När vi kommit hem från semestern så blev det en runda in till Lyxxa igen då även Thomas skulle välja ut sin ring samt byta min ring och beställde den i rätt storlek på både stenar, ring och gravering. Vi var jätte nöjda med personalen och all hjälp vi fick då dem förklarade skillnaden mellan ring och ring. Jag rekommenderar verkligen Lyxxa på Väla då man får känslan av att dom är lyhörda på vad man är ute efter. Han fastnade för en som var i både rött och vitt guld. Då det blev en tvådelad för honom så matchar våra ringar varandra och hans ring är väldigt snygg och manlig! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *