fredag och veckan som varit

Bröllop, Brud |


Helgen är här och det startar vi med ett glas rött! Denna helgen ska vi äntligen börja spåna på våra inbjudningskort! Såå roligt och som jag har längtat! kan tänka mig att det kommer ta lite tid innan vi fått med allt vi vill och vi vill inte inte missa något!

Veckan som varit: Fransar, bryn och Naglar.

Home of Beauty – Det är precis vad det låter som!

Detta fantastiska stället ligger i centrala Ängelholm och här är jag minst två gånger i månaden och fixar mina fransar, bryn och naglar. Jag har gått till Ann som är min fransstylist i över tre år och till Lisa som gör mina naglar i över två år.

Så här är ett hett tips till er brudar! Här har ni två som kan sin sak, jag går alltid härifrån nöjd till 110%

Igår var jag hos Lisa och fixade höstnaglar, Jag har lite tankar på hur jag vill ha mina bröllopsnaglar men tror att jag kommer ändra mig några gånger till innan.

Månadens Naglar

Nu är tidsplanen för fransar, bryn och naglar fixad inför bröllopet och det lär bli en mysig heldag på Home of Beauty dagarna innan bröllopet!

2 svar på “fredag och veckan som varit

 1. Linda Friberg säger:

  Riktigt shjyssta naglar😍 men såklart ännu finare ring😍😍Dags för mig efter 8,5 år o börja tipsa Marcus 😉 kram på er o ha en härlig helg😘

  Svara
  1. Madelene Svensson säger:

   Tack så mycket, jag är helt förälskad i min ring. Där gjorde han ett bra val! Du får göra som jag gjorde och börja skicka lite bilder på hur du skulle vilja att din ring ser ut, så håller jag tummarna. Kramar!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *