Bröllopsresa – Starten 

Bröllop, Bröllopsresa, Om oss |


Nu plockar vi fram två glas och fyller upp dom med bubbel, plockar fram lite tilltugg och öppnar våra datorer! Planen nu är att börja leta efter destinationer för vår aktuella bröllopsresa!  

Var ska man börja? När vill vi åka?  Var vill vi åka?  Hur länge vill vi vara borta? 

Med alla dessa frågor så slänger vi oss ut i sökandet på våran drömresa.  

Vår första fråga att svara på var när vill vi åka? Vi sa båda att vi ville åka rätt så direkt efter bröllopet så då blir planen i slutet av Maj så vi kan få leva kvar i vår bröllopsbubbla innan vi återgår till vardagen igen.  

Vi började kolla på om vi skulle välja sol och bad eller storstad med sevärdheter.   

Vår första resa tillsammans var till Rom i Maj 2019. Där spenderade vi fem dagar hand i hand och tog oss runt både till fots och med turistbussar. Det var en fantastisk resa med massor med god mat, glass, drinkar, vin, öl och bubbel. En fantastisk stad att bara gå och njuta av varandra och omgivningen. En perfekt stad för en bröllopsresa om man inte varit där tidigare. 

På denna bilden trodde en fotograf som var vid fontänen att Thomas friade när han tog fram en svart ask, det fotografen inte viste var att där låg ett halsband i asken. Vi fick ett fint foto och ett härligt minne.

Vår andra resa tillsammans vara till Skiathos i Augusti 2019, då åkte vi tillsamman med mina föräldrar då mamma fyllde 50år. Här va det mer sol och bad som gällde, det var sena kvällar med drinkar och sällskapsspel och nya restauranger varje dag både till lunch och middag. Här har dom fantastiskt god mat och klarblått vatten! Det blev en lugnare semester då varannan dag var utflykt och de andra dagarna spenderades i en solstol på stranden. En av dagarna var vi på Mamma Mia tour och fick då se olika inspelningsplatser, efter lite letande hittade vi den långa trappan upp till platsen där Sophie postar sina inbjudningar till sitt bröllop i Mamma Mia filmen, En helt fantastisk utsikt. Även detta resmål skulle jag vilja rekommendera som ett val för bröllopsresa för den som vill ha sol och bad och någon utflykt. 

Med dessa resorna i åtanke började vi nu vårt letande. Vad skulle vi leta efter? Blir det storstad eller sol och bad?  

Vad började ni leta efter när ni kollade på bröllopsresa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *