Bröllopsresa – Storstad – Paris

Bröllop, Bröllopsresa |


Vi har redan varit i Rom och det var helt fantastiskt, så vi började kolla på liknande resor och destinationer.

Paris – Frankrike 

Denna vackra staden har jag besökt två gånger i mitt liv och jag är helt förälskad i den. Jag har en stor bild över paris på mitt kontor. Tänk att vakna upp till utsikten av Eiffeltornet och kunna skåla in sin första resa som nygifta här. 

Paris är en romantiska stad med mysiga caféer längs med gatorna, Man kan starta dagen med en kopp kaffe och en croissant, ett besök i Eiffeltornet med en fantastisk utsikt, en lång promenad längs med Champs-Élysées och ett besök till Triumfbågen, glöm inte att göra ett besök till Louvren där det finns över 460 000 verk bland annat kan man se Mona Lisa.  

Långa härliga promenader och en båttur i kanalen gör att man får se så så mycket av paris. Glöm inte att köpa ett hänglås med era initialer eller ert datum.  Tusentals par från hela världen åker hit till Pont des Arts även kallad kärleksbron och visar sin kärlek till varandra genom att fästa hänglås i räckena och därefter kasta nyckeln i Seine.

När jag var 10 år och var i Paris och då besökte jag, mamma och mormor Notre-dam kyrkan. Då sa jag att här ska jag gifta mig! Nu när man är aningen äldre förstår man ju att det inte riktigt är möjligt att ta med sig alla sina gäster för en vigsel i Paris just för att jag ville vara i Notre-dam.  

Hur är då vädret i Paris i Maj månad?  

Dagstemperaturen är runt 17 grader, vattnet  är runt 11 grader ( inget badande här) 28 regnfria dagar och 11 soltimmar på dagen.  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *