Bröllopsresa – storstad + sol och bad – Miami 

Bröllop, Bröllopsresa |


Miami – Florida 

Miami Beach ska vara den första och mest kända badorten i Florida. Här varvas livet mellan ett fantastiskt klimat, sol och bad med shopping och ett livligt nöjesliv.  

I butikerna i Lincoln Road Mall och längs Ocean Drive kan man ägna sig åt shopping. Det ska finnas mängder av butiker allt från stora varuhus, inredningsbutiker, klädbutiker och leksaker. Trevliga restaurangbesök med restauranger som speglar allt från italienskarestauranger, steakhouse och fisk och skaldjursrestauranger. Här finns nått för alla.  

En promenad till Art Deco-området som sträcker sig från Dade Boulevard i norr till 6th Street i söder. De ca 1000 byggnaderna i Art Deco-distriktet har med sin fantasifulla arkitektur och sina klara pastellfärger blivit själva sinnebilden av Miami Beach. 

Dykning och vattensporter är stort här, kanske vill man ta dykcertifikat, lära sig segla eller surfa. Då verkar detta vara det rätta stället. Den som gillar Golf har nog kommit till ett paradis då det ska finnas mängder av golfbanor i Miami. 

Tycker man om friluftslivet så verkar det vara ett besök till nationalparken Everglades som gäller. Detta ska vara ett hem för över 400 olika fågelsorter, flera olika sorters däggdjur och mängder med träd och växter. 

 

 Väder och flyg.

Dagstemperaturen är runt 29 grader, vattnet  är runt 27 grader, 14 regnfria dagar och 11 soltimmar på dagen. Restiden är mellan 12-14 timmar från Kastrup.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *