Bröllopspoddar

Bröllop |


Fredagen är här och jag vill tipsa er om några bröllopspoddar. Det är mörkt på morgonpromenaden med Molle (Vår samojed) och mörkt efter jobbet men jag brukar pigga upp det med att lyssna på poddar på långpromenaderna.

****************

Mitt första tips är Johanna Kajsons fantastiska podd Drömbröllop! Jag har lyssnat på alla avsnitten och många av dom två-tre gånger. Här är så mycket tips, Inspiration och information om sånt man inte själv tänkt på, den har gett många goda skratt och aha upplevelser! Johanna har många som gästar podden med sina egna bröllops berättelser vilket är väldigt trevligt! Som jag längtar efter nästa säsong.

***********************************************

Nästa tips är Viktoria och Louises podd Bröllopsbubbel. Två helt fantastiska tjejer som delar med sig av allt möjligt! Här får man även följa med i Louises bröllopsplanering. Här har jag bara några avsnitt jag inte hunnit lyssna igenom ännu. Dessa tjejerna ger massor med Inspiration, tipps och en del härliga avsnitt med frågor från oss lyssnare.

**************************************************

Bröllopstankar med Isabella hittade jag igenom Cicci som jag följer på instagram igenom en bröllopsgrupp. Cicci var med i ett gästavsnitt i podden. Man kan hitta så mycket Inspiration av varandra! Isabellas podd är ganska ny men jag har nästan hunnit lyssna igenom alla hennes avsnitt och det är väldigt trevlig lyssning, all fokus på bröllopsplanering och en mix av olika bröllop!

**************************************************

Bröllopspodden med Lisa och Fanny är mitt nyaste tillskott. Här har jag bara hunnit lyssna på några avsnitt men har många spännande avsnitt framför mig!

**************************************************

Har ni några andra tips på poddar man inte får missa?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *