Slöja eller Hårsmycke?

Bröllop |


Slöja eller hårsmycke, eller båda? Det är en fråga många ställer sig själva. Ska man ha håret utsläppt, uppsatt eller en kombination?

Jag var säker från början att jag inte vill ha allt håret uppsatt då det inte är jag. Jag har bara håret uppsatt när jag tränar eller städar så känns inte så passande på bröllopet. Det ska ju återspegla mig, jag vill inte se ut som någon jag inte brukar annars. Så för mig blir det nersläppt, kanske lite åt en halvuppsättning.

Slöjan valde jag bort direkt, lite för att jag aldrig känt att jag vill ha det. Det är jätte fint och klär många andra men jag kan inte se det på mig själv. Och efter att jag valt min klänning så vill jag definitivt inte dölja den fantastiska ryggen på klänningen. Nu ska jag bara hitta ett vackert hårsmycke som passar till helheten och klänningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *