Nyårsafton och 140 dagar kvar

Bröllop, Om oss, Planering |


Nyårsafton är här, sista dagen på 2021. Vilket år detta har varit och det har gått så fort. Detta året har varit helt fantastiskt med resan till Sälen i februari där Thomas  gick ner på knä och friade till mig. Vi har planerat bröllopet sedan dess vilket är helt galet när man tänker på att det redan är 326 dagar sedan jag sa ja! Jakten på klänningen, lokal och kyrka, alla våra save the date och inbjudningar som skickats ut. Vi har hunnit med massor med dejt kvällar, firat födelsedagar, firat vår fjärde jul tillsammans och spenderat mycket tid med våra familjer och vänner. Vi har fortsatt att skapa fantastiska minnen ihop och detta är bara ett litet urplock från 2021. Nyårsnaglarna är fixade, kanske skulle man haft liknande på bröllopsdagen med eller är det för mycket glitter?

kvällen firas med några av våra fantastiska vänner, vi blickar tillbaka på året som gått och blickar fram mot det nya.

Här är våran dukning för kvällen, enkel med toner av vitt, silver och glitter!

Nu önskar vi er alla ett gott nytt år, nu ser vi fram emot att skåla in det nya året, vårt bröllops år 2022!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *