Kyrkan

Bröllop, Planering |


När vi började prata om kyrkor så fanns där lite olika alternativ, Munka Ljungbys Kyrka då den ligger närmst för oss och det är den vi tillhör, Össjö kyrka för att Thomas familj har kopplingar till den. I min familj har vi inte någon speciell kyrka.  För mig var det viktigaste att vi skulle ha våran ceremoni i en kyrka då det är väldigt högtidligt och pampigt.

Vi bokade upp ett möte med vaktmästaren och kollade på Össjö kyrka redan i Mars. Vi viste att man behöver boka både kyrka och lokal i god tid om man känner för något speciellt, då många har behövt flyttat på sina bröllop på grund av pandemin. Efter att ha besökt Össjö kyrka så valde vi den ganska snabbt. Det är en mindre kyrka men känns mer ombonat och personligt, sen det härligt blåa taket va en detalj som vi fastnade för. Kyrkan släpper in mycket ljus och känns charmig.

Tänk att i Maj i år står vi där och säger ja till varandra!

Össjö kyrka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *