Starten på det nya året

Bröllop, Planering |


2022 är här och vi firade in det nya året med några av våra nära vänner. Vi var på årets första dejt i fredags, då startade vi kvällen med att gå på bio sen blev det en god middag och drinkar på Pitchers sen en runda bowling. Av någon anledning slog jag bara strejk dom gångerna Thomas skulle gå till baren….

Nu är vi inne i vecka 2 på detta året vilket betyder att det är dryga 18 veckor kvar. I morgon träder nya restriktioner i kraft men jag försöker att inte lägga så mycket tanke över det, utan ser det som att med värmen som snart kommer så minskar allt igen så som det gjorde förra året. Och om alla vi bjudit kommer så landar vi på den magiska siffran 50!

Vi planerar på som innan om inte mer nu när vi närmar oss, vi har bokat möte med floristen till nästa vecka och det ska bli så spännande. Jag kommer uppdatera er efter det mötet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *