Florist och Blommor

Bröllop, Planering |


Fredagen är äntligen här och idag har vi haft möte med vår florist!

Vi börjar från start, jakten på floristen!

För några veckor sedan var det tid att börja planera för blommorna. Vi vet redan att vår lokal fixar med enklare blomsterarrangemang till borden där vi får vara med och välja, men vi har ju fler viktiga blomsterarrangemang som ska fixas. Brudbuketten, tärnornas buketter och Corsager till min blivande man och hans marskalkar.

Vi började med att skicka ut förfrågningar med bilder på vad vi sökte till dom jag hade hittat i närheten vars arrangemang jag fastnat för. När vi fått in offerterna så började vi utvärderat både det och hur bemötandet var vid förfrågningarna. För oss var det även viktigt att kunna få utkörning. Fick vi trevliga personliga mejl tillbaka eller fick vi autosvar som var kopierat från deras hemsida?

För oss är den personliga känslan väldigt viktig, det är ju vår stora dag och då ska det kännas rätt med allt!

Vi hittade vår florist, med ett väldigt trevligt mejl med all den informationen vi sökte och mer där till så fastande i för Paulines Blommor & Blad. 

Beslutet att välja Paulines känns så bra och nu vet vi att våra blommor kommer bli magiska och är i trygga händer!

Här ser ni våra inspirationsbilder, Blåa hortensior, vita pioner och gröna detaljer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *