Vigselringen

Bröllop, Ring |


I dag beställde vi vigselringen!

Vi kollade första gången på vigselringar i November, där är så många olika varianter. Jag hade en tanke att jag ville ha en solitär då min vackra förlovningsring är en alliansring. Jag visade en inspirations bild för vår säljare Annelie och hon plockade fram så många olika varianter så det blev många tankar och bilder att ta med sig hem och fundera över vilken som skulle bli min.

Idag hade vi bokat tid med henne och beställde vigselringen. Det blir en mix av två olika vi hittade ur deras eget sortiment. Detta kommer vara den perfekta ringen! Vi är så glada över att vi har haft Annelie redan från dag ett med förlovningsringarna, vi har fått ett helt fantastiskt bemötande och kunde inte varit mer nöjda.

Varje gång har vi gått ifrån Lyxxa med ett stort leende!

Några av deras vackra ringar

Deras avdelning med ringar ( bilden är från Lyxxas instagram)

2 svar på “Vigselringen

 1. Annelie Lindqvist säger:

  Tack fina ni för era fina ord, jag är så glad och tacksam över att jag har fått äran att hjälpa er med både förlovningsringen och vigselringen. Det är underbart att få lov att följa er resa hela vägen till ett gift par
  Många kramar Annelie

  Svara
  1. Madeleine Svensson säger:

   Tack själv! Du har hjälpt oss och väglett oss med all din fantastiska kunskap!
   Vi är lyckligt lottade som har dig vid vår sida med våra ringar! Kramar

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *