Smycken * Tångring * Vristlänk

Bröllop, Brud |


Smycken! 

Jag har haft äran att med hjälp av Nina på Tångring fått skapa ett unikt smycke. En otroligt vacker vristlänk som jag kommer att bära på bröllopet. En design som hon vanligtvis har till armband önskade jag att kunna ha som vristlänk.

Direkt när jag såg armbandet på hennes hemsida så tänkte jag att där är det, där är den där vristlänken jag letat så länge efter! Jag tvekade inte en sekund utan skrev till Nina direkt, då hon erbjuder: Design by you. Hur fantastiskt är inte detta?!

ATROPA Feather of Hope

På Hjärtat står vårt bröllops datum, vilket gör att varje dag jag använder detta efter bröllopet kommer jag att tänka tillbaka på våran stora dag!

Här nedan är en bildserie som visar skapandet av detta vackra smycke

3 svar på “Smycken * Tångring * Vristlänk

 1. Nina Tångring säger:

  Hej Madeleine,

  ÅH vilket fint blogginlägg 😍 Tusen tack för att jag fick förtroendet att göra din vristlänk, det var ett riktigt hedersuppdrag och så roligt!

  Stora kramar 💗🤗💗
  Nina

  Svara
  1. Madeleine Svensson säger:

   Tusen tack Nina!
   Är helt förälskad i min vristlänk och räknar ner dagarna då jag äntligen får börja använda den 😍
   Så glad att jag hittade dig och fick göra detta tillsammans med dig!
   Kramar

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *