3 Månader kvar * Brudväskan

Bröllop, Brud |


3 månader kvar = 88 dagar… tiden går så fort nu!

Ni minns kanske att jag skrev ett inlägg om brudväskan för ca 1 månad sedan. Jag funderat mycket fram och tillbaka. Jag la även med tre olika jag kollat på men om sanningen ska fram har jag kollat på den ena i över ett år men aldrig blivit klar till att köpa den. Prioriteringarna har varit på bröllopet och inte på saker man kanske vill ha men egentligen inte behöver.

Men förra måndagen på alla hjärtans dag så va den här väskan på extra pris just för den dagen och klart jag fick ett mejl om det. Efter att ha haft den i varukorgen i tre timmar tog jag beslutet om att beställa hem den. Jag kan ju ha den när vi åker på bröllopsresa och när man ska iväg på andra trevliga tillställningar!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *