Provsmakning av bröllopsmiddagen och viner!

Bröllop, Planering |


Fredagskvällen var magisk! Vi hade bokat in en provning av menyn och även då få prova olika viner till maten, vi hade ingen aning hur detta skulle vara. Denna kvällen blev över våra förväntningar!

Vi startade med  två olika bubbel till brudskålen, fantastiskt goda och svåra att välja mellan.

Efter bubblet så var det tid att få in förrätterna. Vi hade valt att smaka två olika. Vi fick frågan om vad vi tycker om för viner, vi fick sedan 3 vita viner och 4 röda viner till förrätterna och huvudrätten.

Efter huvudrätten fick vi även in två efterrätter att välja mellan, en vi hade önskat och en annan som var lik den men i annan textur. Under middagen träffa vi kockarna som lagade våran meny, all mat var något utöver det vanliga och drycken passade så bra till. Maten var det lätta att bestämma då vi snabbt blev eniga vad vi vill ha på bröllopet och vilken mat som återspeglar oss. Vinerna var svårare då alla vi smakade passade så otroligt bra men vi kom fram till ett gemensamt beslut och nu är vår bröllopsmeny klar. Vi har valt att hålla våran meny hemlig så att detta blir en härlig överraskning för alla våra gäster.

Här är alla fanatiska vinerna och bubblet vi provade under denna kvällen.

Efter middagen passade vi på att ta något gott i baren, prata om kvällen, all god mat och dryck samt det fantastiska bemötandet. All personal här är så väl bemötande   och kunniga, vi har bara gott att säga om Margretetorps Gästgifvaregård. Har ni någon gång vägarna förbi så måste ni planera in ett besök här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *