Bröllopsklänningar

Bröllop |


Min klänning ska snart lämnas in för sina sista ändringar innan bröllopet. Jag älskar att kolla på dom nya kollektionerna trots att jag hittat min och nu hade det varit lite sen att beställa en klänning med tanke på leveranstider. Vissa butiker har klart klänningar man kan få med sig hem på dagen om man är sent ute! Men hur många vackra klänningar jag ser så hade jag även idag valt den som hänger i våran garderob, den är den rätta och det har jag vetat sen jag provade den för första gången. Den känslan är den bästa.

Jag har jag fastnat för tre märken, Maggie Sottero, Pronovias och Demetrios. Och min klänning bär ett av dessa. ♥

Nedan delar jag med mig av några av deras fantastiska klänningar för att kanske kunna inspirera någon av er blivande brudar som snart ska leta efter just er bröllopsklänning!

Maggie Sottero Vår kollektion 2022

Pronovias Kollektion 2022

Demetrios Kollektion 2022

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *